We zijn gestart!

October 15, 2017

Wat een bijzondere dag was het zaterdag. We mochten ons verheugen op de komst van onze Amsterdamse vrienden Dennis, Silvia en Reinier. In een heel fijn zonnetje mochten we dan eindelijk de officiële opening doen van Only Friends Achterhoek. Gelukkig waren er een paar kinderen die ons wel even wilden helpen bij dit moment. Daarna is het team lekker aan de slag gegaan met de kinderen die benieuwd waren wat onze sportclub te bieden had. Ook hadden we de nodige aandacht van de pers en ook van leerkrachten van diverse scholen. Het mooiste is en blijft toch de lachende gezichten en mooie belevenissen van de aanwezige kinderen. Onbetaalbaar.... ;-) Ook het team heeft enorm genoten van deze ervaringen en kijkt uit naar volgende week zaterdag. We hopen ook volgende week weer nieuwe kinderen te zien naast de kinderen die we afgelopen zaterdag hebben gezien.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

We gaan beginnen...!

October 12, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

February 4, 2019

January 22, 2018

October 15, 2017

October 12, 2017

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook

© 2023 by PERSONAL TRAINER. Proudly created with Wix.com