top of page

zo 22 sep

|

Doetinchem, Gemeentehuis

Nationale sportweek en sportmarkt

SPORT DOET IETS MET JE!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Nationale sportweek en sportmarkt
Nationale sportweek en sportmarkt

Tijd en locatie

22 sep 2019, 11:00 – 15:00

Doetinchem, Gemeentehuis, 7001 EZ Doetinchem, Nederland

Over het evenement

 ONLY FRIENDS ACHTERHOEK is ook aanwezig tijdens de sportmarkt. Wij zullen mensen kennis laten maken met Racerunning en handboogschieten! 

De Nationale sportweek 2019 vindt dit jaar plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september. We willen weer een ‘sportmarkt’ organiseren welke plaats vindt op zondag 22 september. Anders dan de afgelopen jaren vinden de activiteiten deze dag gecentreerd op en rondom het Marktplein plaats. Daarnaast is er aangegeven dat het aanbod meer beleving mag uitstralen. Net zoals de afgelopen jaren staan de sportaanbieders centraal en kan iedereen kennismaken met het diverse sportaanbod uit de gemeente Doetinchem. Door te verplaatsen naar de zondag willen we de drukte van de sportzaterdag ontlopen en is er aangegeven dat er meer vrijwilligers beschikbaar zijn. Daarnaast proberen we door het aanbod anders te organiseren meer gerichte bezoekers te trekken naar de sportmarkt.

De sportmarkt vindt plaats van 11.00 uur tot 15.00 uur op het marktplein. Alle sportaanbieders uit de gemeente Doetinchem kunnen hun sportaanbod laten zien. Dit kan door het sportaanbod in de stad te organiseren, zodat bezoekers kunnen deelnemen of door een presentatie van de sport te verzorgen. 

Doetinchemse Sportchallenge: Doe ook mee!

Tijdens de Nationale Sportweek willen we iedereen uitdagen mee te doen aan sport- en beweegactiviteiten. Op deze manier willen we niet-leden aan het bewegen brengen, maar ook leden en geïnteresseerden laten zien hoe leuk sport en bewegen is. Daarom introduceren we dit jaar de Doetinchemse Sportchallenge, die tijdens de sportmarkt, maar óók op de club georganiseerd wordt.

We dagen de verenigingen uit een challenge te bedenken, passend bij de sport. De scores houden we gedurende de week bij via de website van de Nationale Sportweek en onze social media kanalen.

Deel dit evenement

bottom of page