top of page

Word vrijwilliger

Sporten is gezond, juist voor kinderen en jongeren met een beperking. Uw steun is daarom hard nodig, zodat Only Friends Achterhoek samen met u de droom van onze sporters waar kan blijven maken: onbeperkt sporten op hun thuisbasis.


Hoe gaat het nu?
Only Friends Achterhoek biedt nu  verschillende sporten en de kinderen maken hier met veel plezier en enthousiasme gebruik van. We beschikken over een beperkt aantal vrijwilligers en stagiaires die sportclub Only Friends Achterhoek een warm hart toedragen.

Wil je iets bijzonders betekenen voor jongeren of kinderen met een beperking?

Als vrijwilliger zet je je in voor kwetsbare mensen in de samenleving. Jij tovert een glimlach op het gezicht bij deze mensen. Een klein gebaar heeft soms al een grote impact.

Only Friends Achterhoek is op zoek naar betrokken en enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen bij de verschillende sporten en bij de verschillende werkzaamheden.

 

Aanmelden
Only Friends Achterhoek drijft op de kracht van vrijwilligers. Voor meer informatie neemt u contact op via info@onlyfriendsachterhoek.nl of door het contactformulier hieronder in te vullen.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger vul dan dit inschrijfformulier in en stuur het naar bovenstaand e-mailadres.

Bericht ontvangen!

Je bent goed zoals je bent!

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
bottom of page