top of page

Word sponsor

Sporten is gezond, juist voor kinderen en jongeren met een beperking. Uw steun is daarom hard nodig, zodat Only Friends Achterhoek samen met u de droom van onze sporters waar kan blijven maken: onbeperkt sporten op hun thuisbasis.


Hoe gaat het nu?
Only Friends Achterhoek biedt nu  verschillende sporten en de kinderen maken hier met veel plezier en enthousiasme gebruik van. We beschikken over veel vrijwilligers en stagiaires die sportclub Only Friends Achterhoek een warm hart toedragen.

Supporters
Supporters zijn particulieren die zonder tegenprestatie een financiële donatie doen aan Sportclub Only Friends Achterhoek. Hiermee kunnen wij sportmateriaal aanschaffen en b.v. transport en evenementen bekostigen.

Wilt u ons ook steunen? Druk dan op de knop om supporter te worden!

De belastingdienst heeft ons aangemerkt als Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI) en erkent ons daarmee als goed doel.

Sponsormogelijkheden
Wilt u ook een bijdrage leveren aan Only Friends Achterhoek en daarmee kinderen en jongeren met een fysieke of verstandelijke beperking of chronische ziekte de mogelijkheid bieden om zonder zorgen aangepast te kunnen sporten? Dan zijn er vele manieren waarop u Only Friends kunt steunen!

Kies uit diverse sponsorpakketten of
Organiseer een leuke fondsenwervende actie
De belastingdienst heeft ons aangemerkt als Sociaal Belang Behartigende Instelling (SBBI) en erkent ons daarmee als goed doel.

 

Aanmelden
Only Friends Achterhoek drijft op de kracht van vrijwilligers en dankt haar bestaan aan gulle sponsors. Voor meer informatie neemt u contact op via info@onlyfriendsachterhoek.nl of door het contactformulier hieronder in te vullen.

Bericht ontvangen!

De basis contributie bij sportclub Only Friends kost € 120 per jaar voor deelname aan 2 verschillende sporten.

Wil je meer sporten doen? Dat kan! Per sport betaal je dan maar € 20 per jaar extra.

Je hebt een gratis proefperiode, waarin je kennis kunt maken met de sportclub en verschillende sporten kunt uitproberen. 

Bij Sportclub Only Friends worden kinderen en jongeren op een voetstuk geplaatst en wordt rekening gehouden met de aanwezige beperkingen.

Ons kledingpakket bestaat uit een shirt en een korte broek.  Dit pakket heeft een winkelwaarde van € 150,-, maar is speciaal en alleen voor onze leden aan te schaffen voor

€ 50,-. Wij vinden het erg fijn als elk lid van Sportclub Only Friends over een kledingpakket beschikt. Het is de bedoeling dat de kinderen en jongeren als eenheid professionaliteit uitstralen en daarom stellen wij het dragen van het Only Friends tenue zowel tijdens de training, als bij externe activiteiten op prijs.

 

Wordt het lastig om de contributie en de kleding te betalen? Zoek dan contact met het Meedoenarrangement of je gemeente. Zij bieden vaak uitkomst!

Wil je lid worden, of wil je eens kijken of meedoen met één of meer sporten? Vul dan hieronder het formulier in en we nemen binnen 14 dagen contact met je op!

De voor- en achternamen van de sporter en die van de ouder of verzorger hebben we echt nodig. Dit geldt ook voor het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Het is prettig als je ook alle andere informatie wilt invullen, maar dit is niet verplicht.

Onze sporten
  • Voetbal

  • Fitness

  • Sportmix

  • Boksen

  • Badminton

  • Tennis

  • Bootcamp

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

Bericht ontvangen!

bottom of page