top of page

We zijn gestart!

Wat een bijzondere dag was het zaterdag. We mochten ons verheugen op de komst van onze Amsterdamse vrienden Dennis, Silvia en Reinier. In een heel fijn zonnetje mochten we dan eindelijk de officiële opening doen van Only Friends Achterhoek. Gelukkig waren er een paar kinderen die ons wel even wilden helpen bij dit moment. Daarna is het team lekker aan de slag gegaan met de kinderen die benieuwd waren wat onze sportclub te bieden had. Ook hadden we de nodige aandacht van de pers en ook van leerkrachten van diverse scholen. Het mooiste is en blijft toch de lachende gezichten en mooie belevenissen van de aanwezige kinderen. Onbetaalbaar.... ;-) Ook het team heeft enorm genoten van deze ervaringen en kijkt uit naar volgende week zaterdag. We hopen ook volgende week weer nieuwe kinderen te zien naast de kinderen die we afgelopen zaterdag hebben gezien.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook
bottom of page