Olympische Sportdag

Hallo iedereen!

Only Friends Achterhoek organiseert een supertof Olympisch sportevenement . Dit vind plaats op 9 februari van 09:30 uur tot ongeveer 15:00 uur. Op deze dag gaan alle deelnemers zich als een echte Olympische sporter voelen en gaan de leukste sporten met elkaar beoefenen! Only Friends Achterhoek is een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking tussen 6 en 18 jaar. Wij bieden diverse sporten aan. Tijdens deze dag mag iedereen die zich aanmeldt met ons meedoen.

Kijk hier maar voor onze promotievideo.https://www.youtube.com/watch?v=m1dz8EWZ93A&feature=youtu.be

Wil jij nou ook komen sporten op dit super toffe evenement? meld je dan aan via het aanmeldingsformulier hier onder:

https://nl.surveymonkey.com/r/V97M2NM

Only Friends Achterhoek is steeds op zoek naar vrijwilligers. Wilt u met ons kennis maken en horen wat u voor ons kunt betekenen bent u op deze dag ook van harte welkom. Geeft u dat dan aan op het formulier!

Tot 9 februari!

****DELEN wordt zeer op prijs gesteld!****


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook

© 2023 by PERSONAL TRAINER. Proudly created with Wix.com